Facebook
EN

Home

WWracingpigeons
 
Passion for the future, passion for racingpigeons!
 
Dubbel W, vet geschreven, staat voor World Wide en zijn tevens de initialen van twee passievolle beoefenaars van de duivensport. Via onze website laten we u graag kennis maken met ons: "Gijs en Wilfred Hamstra" & "Peter en Wulfert ter Beek". En belangrijker, onze duiven waarmee wij de duivensport beleven met een visie op de toekomst. Een toekomst met en voor de duivensport!
 
Vriendschap, passie, ambitie en visie zijn de basis voor WWracingpigeons. No nonsens en de blik op de toekomst, een toekomst met de duivensport! Een prachtige sport met unieke dieren. Plezier blijven beleven aan onze sport is wat ons bezig houdt, duivensport op nationaal maar ook op internationaal niveau zien wij als toekomst voor onze sport.
 
Wij stellen als doel de duivensport positief te beleven door uitwisseling van kennis en gezamenlijk te streven naar een stam postduiven welke op de ochtend-  en middag lossing marathonvluchten uitstekend presteert. Vanuit onze gezamenlijke kolonie duiven zullen we op beide hokken onder eigen naam deelnemen aan de wedvluchten, ieder op zijn eigen manier en met eigen inzicht.
 
 WWracingpigeons: ‘World Wide’ racing pigeons! Met als basis No Nonsens! ‘Gewoon’ goede postduiven!

December 2016,
Gijs & Wilfred Hamstra
Peter & Wulfert ter Beek

Copyright 2024 - WW Racing pigeons - Vind ons op Facebook: facebook.com/wwracingpigeons.com

Realisatie: Sybit - Software op Maat